Wanneer is het chiro?

Pinkels/ribbels, speelclub, kwiks/rakkers: zondagnamiddag van 14u tot 17u in de zomer (tot 16u30 in de winter) Vanaf september 2017 zijn alle +12 leden gelijk voor de chirowet. De chiro start om 14u stipt en is gedaan om 17u30. Omdat het zonnetje altijd schijnt en de molen altijd draait op de chiro zal er dus ook geen verschil meer zijn tussen zomer en winter. Dit geldt alleen voor de +12!! (In sommige gevallen (vb feestdagen) is het geen chiro. Dus kijk best de kalender na!)

Krijgen onze kinderen wat te drinken tijdens de chiro?

Wij hebben op de chiro een bonnetjessysteem. Bij de leiding kan je 10 bonnetjes kopen voor 10 euro. Een drankje kost 1 bonnetje.

Wanneer gaan we op kamp?

De meisjes gaan op kamp van 21 juli tem 31 juli.

De jongens gaan op kamp van 20 juli tem 30 juli

-> Deze datums blijven gewoonlijk elk jaar hetzelfde.

Hoe kom ik bij de chiro?

Kom zondagmiddag omstreeks 13u50 (zo kunnen we om 14u echt beginnen) naar de gazon op de chiro (meisjes) of naar de koer van de SAIO-school (jongens). Geef je gegevens door aan de leiding en dan brengt de leiding van zoon- of dochterlief een bezoekje ivm het lidgeld. (Voor de jongens: schrijft u liever het lidgeld over? Vraag aan een van de leiders voor het rekeningnummer.)

Hoe zit het met de uniformen?

Pinkels/ribbels en speelclub verplichten wij niet om een uniform aan te schaffen. Het mag uiteraard wel! Verder organiseren wij elk jaar een uniformendag waar je een bestelling kan plaatsen en wij zorgen dan voor de rest. Je kan ook zelf uniformen aankopen in de Banier.