chiroJongens


Hallo iedereen!

Welkom op de site van Chiro Akspejo Jongens Larum.
Op de site kan je praktische zaken vinden zoals tijdstip, locatie, info over kleren en minder belangrijke zaken terugvinden. We zitten natuurlijk ook op dat ander multimediakanaal Facebook. Daarop spammen we ook regelmatig nuttige en minder nuttige zaken dus zeker liken!
Foto's kan je terugvinden op de Facebookpagina. De jongens hebben ook twee keer per jaar hun oplage van 't Kiereke. Hierin vind je onder andere alle nodige info over de leiding, groepsleiding en VB.

Download 't Kiereke hier

Download de medische steekkaart hier

Ribbels

Hopelijk zijn jullie helemaal klaar want we springen het jaar in met heel veel zin. Samen gaan we er een supertof jaar van maken. Hopelijk hebben jullie er ook zin in! Maar hier hebben we het volste vertrouwen in.

Tot elke zondag!

Speelclub

Het Chirojaar is weer begonnen en er staan weer vele leuke zondagen te wachten waar we gaan jagen op het grote wild, detective gaan spelen, ons lekker vuil maken, misschien zelfs onze buik goed rond eten met lekkere frieten of anders lekkers. Dus het wordt weer een GE WEL DIG jaar.

Kom elke zondag meespelen en plezier maken! Niets is te zot!!

Rakkers

De Chiro is terug begonnen. JOEPIEE!! We gaan dit jaar starten met vele leuke spelletjes, er op uit gaan met de fiets, buikje rond eten het grote frietspel, een supergroot bosspel doen en nog veel meer! Slecht weer of niet, het gaat altijd even leuk worden. Kortom het wordt een TOP jaar.

Tot Zondag!

Toppers

We gaan weer beginnen met het Chirojaar. Dit jaar gaan we ongeloofelijke, onvergetelijke, fantastische, super toffe spellekes spelen. Met de fiets op stap, te voet, zwemmend. Met mekander lachen, gieren, brullen. Een jaar om U tegen te zeggen.

Groetjes jullie liefste leiding!

Kerels

Het Chirojaar is al enkele weken terug van start en er liggen nog vele leuke zondagnamiddagen op jullie te wachten. Het wordt weer een jaar vol met toffe programma’s en zotte belevenissen. Het wordt gewoon weer een TOP jaar (zoals altijd bij de Chiro natuurlijk 😉).

Groetjes jullie aller leukste leiding

Aspi's

Na vele leuke jaren zijn jullie bij de laatste jaren als lid bij de Chiro aangekomen. De volgende stap is LEIDING, natuurlijk gaan we jullie hier niet zomaar insmijten en gaan we jullie laten trainen als eventueel vervangleiding en natuurlijk met de famillendag tijdens het kamp. DUS, gene stress, het komt allemaal goed.

Groetjes jullie lieve leiding xoxo