chiroMeisjes


Hallo iedereen!

Welkom op de site van Chiro Akspejo Meisjes Larum.

Hier vind je informatie over de verschillende groepen van pinkels tot aspi's. Klik gerust door.

Foto's kan je terugvinden op de Facebookpagina.

De meisjes hebben ook twee keer per jaar hun oplage van het kampkrantje en het chirokrantje. Hierin vind je onder andere alle nodige info over de leiding, groepsleiding en VB.

Download het Chirokrantje hier

Veel plezier!

Pinkels

Wees welkom bij de chiro, voor ieder is er plaats vrij!

De Pinkels zijn op onze chiro de jongste afdeling. In deze groep zitten alle toffe meisjes van het eerste en tweede leerjaar. Kom gerust eens een keertje proberen, dan weet je meteen of chiro iets voor jou is!

Speelclub

He, ga je mee naar speelclubland, jij en ik, hand in hand?!

Die zotte, gele ploeg op onze chiro is de Speelclub. In deze groep zitten de kapoenen van het derde en vierde leerjaar. Zij kennen al alle spelletjes en hebben al 2 jaar mogen proeven van het echte chiroleven!

Kwiks

Zet je groene bril maar op, om je rakwiploeg te zien!

Bij de Kwiks zitten de kids van het vijfde en zesde leerjaar. Zij zijn natuurlijk al helemaal thuis bij de chiro en kunnen ravotten, lachen, zingen en nog zo veel meer. Elke zondag en in de zomer tien dagen lang.

Tippers

Van de krikker word je kwikker, voel het kriebelen in je bloed : bij de tito's zit je goed!

Bij een nieuwe school, hoort ook een nieuwe chirogroep. Bij de tippers kom je terecht bij de +12 groepen op onze chiro. Ze mogen nog langer plezier maken op de chiro en tijdens het kamp slaan ze samen met hun leidsters de leukste tenten op!

Tiptiens

BLAUWAUWAUWAUW LARUMSE KETI'S ZIJN WE!

De Tiptiens zijn de toffe en hippe meiden van het derde en vierde middelbaar. Ze zijn op weg naar de oudste groep, maar blij dat ze toch nog jonge, hevige en superzotte spelletjes kunnen spelen op de chiro!

Aspi's

The truth may be orange!

De aspirantenjaren zijn de beste chirojaren, zeggen ze toch altijd! Je staat op het randje van het grote chiroleven en bent bijna klaar om in de leidingsploeg te treden MAAR zo ver is het zeker nog niet! Aspiranten mogen zich volledig uitleven op de chiro, mogen nog de deugniet uithangen en doen de zotste activiteiten.

Woord van de VB's

VB is binnen de chiro wereld de afkorting voor Volwassen Begeleidster. Onze meisjeschiro heeft twee VB's.

Heb je als ouder dus vragen, zit je met een bezorgdheid, heb je een tip voor de leidsters,
Deze twee dames kan je hierover met een gerust hart aanspreken en zij communiceren dit door naar de meisjes leidingsploeg.