TentenVerhuur

Verhuur leger / patrouille tenten

Bij de Jongens Chiro van Larum kan je terecht voor het huren van legertenten, patrouilletenten, ... deze gebruiken we zelf elke zomer om op tentenkamp te gaan. Tijdens de periodes dat wij niet op kamp zijn kunnen deze tenten gehuurd worden. De tenten kunnen gebruikt worden als slaaptent, eettent, speeltent, materiaaltent, leidingstent, saunatent, ... Om een legertent te huren bekijk je de beschikbaarheidskalender en contacteer dan de contactpersoon die onderaan deze pagina staat vermeld.


De tenten kunnen steeds op afspraak worden afgehaald en teruggebracht. de prijzen die er bijstaan zijn voor een kamp van maximum 14 dagen. Indien deze langer gehuurd willen worden kan dit maar is de prijs nog overeen te komen. Indien er minder dan een week gehuurd wordt is de prijs afhankelijk van de duur van de huurperiode. Leveren en opstellen kan ook maar dan betaal je wel een kilometervergoeding van 0.50euro/km.

beschikbaarheidskalender :

Beschikbare tenten :

<h1>General purpose Medium</h1><p>150 euro</p> <h1>Driemaster</h1><p>100 euro</p> <h1>General purpose large</h1><p>200 euro</p> <h1>Lage ronde tent</h1><p>75 euro</p> <h1>General purpose small</h1><p>75 euro</p> <h1>patrouille</h1><p>75 euro</p> <h1>ABl</h1><p>75 euro</p><p>deze tent is niet geschikt als slaaptent</p>

Voor meer info mail naar: TentenVerhuur@chirolarum.be